13.-14.5.2016, Zadar: 25. forum poslovanja z nepremičninami

Sreda, 25. maj 2016 - 10:33

Na povabilo organizatorja hrvaške Gospodarske zbornice - Združenja za poslovanje z nepremičninami, so se predstavniki Slovenskega nepremičninskega združenja FIABCI, 13. in 14.5.2016, udeležili 25. foruma o poslovanju z nepremičninami v Zadru. 

Ob 25. jubileju delovanja je predsednik Jože Podgoršek organizatorju čestital za odlično organizacijo foruma, katerega se je udeležilo okoli 170 gostov. Ob tej priložnosti se je tudi zahvalil organizatorju za odlično medsebojno poslovno sodelovanje pri izmenjavi dobrih praks v prometu z nepremičninami. Zahvalil se je tudi podpredsedniku HGK za turizem, trgovino in finance g. Zaheru ter direktorici Sektorja trgovine ge. Culi za povabilo. 

Za okroglo mizo je bilo govora tudi o izkušnjah in delu hrvaških nepremičninskih agencij. Kot gost okrogle mize je predsednik Jože Podgoršek izpostavil tudi trenutno stanje na slovenskem nepremičninskem trgu in delu nepremičninskih agencij. V znak pozornosti je predsednik Slovenskega nepremičninskega združenja FIABCI predsedniku Dubravuku Raniloviču izročil darilo - knjigo o arhitektu Jožetu Plečniku.