8.6.2016, Milano: Event ER Italija (nepremičninski dnevi) v palači Mezzanotte

Torek, 14. junij 2016 - 09:01

Enodnevni event je privabil okoli 700 udeležencev kateri so razpravljali o aktualnih italijanskih nepremičninskih tematikah. 

Delegacija Slovenskega nepremičninskega združenja FIABCI se je na povabilo FIABCI Italija udeležila "Pogled na italijanski trg iz mednarodne perspektive" na katerem so bili govorniki:

- Kirkor Ajderhanyan, FIABCI  World President
- Isidro Beccar Varela,  Reology Holdings Group Vice President Global Develpment
- Brian Kean, Director of Communication and International Relations, Ulmart
- Reiner Lux, VDP Research Managing Director
- Sol N. Bukingolts,  Sia Serviko President 
- Alistair Subba Row, Farebrother/CORFAC International Senior Partner
- Hans-Ulrich Berendes, Berendes & Partner/Corfac international Managing Director
- Ulrich Demetz, Director Develpment at Motel One
- Leon Goldwasser, Crowded-RE Partner
- Ian Keith,DUAL Asset Underwriting Managing Director

Moderator je bil Antonio Campagnoli president FIABCI Italia.

Udeležili smo se tudi letnega zbora članov FIABCI Italija na katerem sta bila osrednja gosta svetovni predsednik FIABCI g. Kirkor Ajderhanjan in predsednik FIABCI Slovenija g. Jože Podgoršek. Eventa se je udeležil tudi član FIABCI Slovenija g. Anton Kožar. 

Z obiskom v Milanu so predstavniki FIABCI Slovenija vzpostavili vzpostavil dialog in most sodelovanja FIABCI chapterjev sosednjih držav. Predstavniki FIABCI Slovenija so obiskali FIABCI chapterje Italije in Avstrije in sosednje države, Srbijo (aktivno pomagamo pri vključitvi in vzpostavitvi chapterja FIABCI Srbija) in Hrvaško. Odlični odnosi predsednikov in njihova medsebojna podpora delovanja v največji svetovni nepremičninski FIABCI organizacij je odličen pozitiven signal za povečanje zaupanja, spoštovanja in povezovanja za zamenjavo dobre prakse v prometu z nepremičninami. FIABCI organizacija svojim članom nudi izobraževanje, mreženje, mednarodne poslovne dogodke, izmenjave mladih kot tudi udeležbe na evropskem in svetovnem kongresu. Sodelovanje in dialog med sosednjimi državami je zelo pomemben segment za izmenjavo dobrih praks v prometu z nepremičninami.

Več slik v priponki.

Pripete datoteke